Wifi Jamming Device

Wifi Jamming Device

High Power WIFI-Phone-GPS Jammer Signal dengan Swith Control Band Signal. Perbezaan model yang baru direka dari yang lain adalah Fungsi Band Control Swith. Ia boleh menyekat telefon bimbit, isyarat wifi dan gps pada masa yang sama, tetapi apabila anda hanya mahu menyekat isyarat telefon bimbit, tetapi ...

Maklumat produk

High Power WIFI-Phone-GPS Jammer Signal dengan Swith Control Band Signal

Perbezaan model yang baru direka dari yang lain adalah Fungsi Band Control Swith. Ia boleh menyekat telefon bimbit, isyarat wifi dan gps pada masa yang sama, tetapi apabila anda hanya mahu menyekat isyarat telefon bimbit, tetapi tidak menyalahkan isyarat wifi dan gps, anda boleh menggunakan swith pada bahagian item untuk mengawal Itu. Matikan wifi dan gps, maka ia hanya akan menghentikan isyarat telefon. Fungsi apa yang anda perlukan, fungsi yang anda tidak perlukan, sekarang anda boleh menggunakan swith untuk membuat apa yang anda perlukan.

Jangan turunkan alat keluli tahan karat pegang tangan. Jarum isyarat yang direka khas untuk melindungi isyarat CDMA / GSM / DCS / PHS / GPS / WiFi dengan jenama yang berlainan boleh memancarkan isyarat telefon bimbit dengan liputan berkesan yang besar dan kawalan fleksibel.

Pasang empat antena dan hidupkan jammer isyarat mudah alih, anda boleh menyesuaikan keamatan pengasingan secara manual. Walaupun peranti genggam biasa, jammer boleh dibuat menggunakan bangunan jamming, atau jamming persegi dan sebagainya.

Jammer berjalur secara meluas digunakan dalam banyak keadaan seperti pintu masuk, peperiksaan kemasukan kolej dewasa, pemeriksaan diri dan pelbagai institusi pengajian tinggi; Parti dan organ kerajaan, dan semua jenis bilik persidangan kecil, sederhana dan besar, dewan konsert, teater; Pusat pengesanan, briged, penjara kecil, sederhana dan besar; Stesen minyak, depot minyak, medan minyak, stesen pengisian dan lain-lain tempat mudah terbakar dan letupan.

ciri-ciri

■ Bahan aloi aluminium dan berkualiti tinggi

■ Menyalin isyarat CDMA / GSM / DCS / PHS / GPS / WiFi

■ Perlindungan 5 hingga 15 meter yang boleh laras dan boleh laras

■ Saiz mudah alih dan berat ringan

■ Dengan beg kes kulit pelindung yang sejuk disertakan secara percuma

■ Digunakan secara meluas untuk keselamatan dan perkara sulit

■ Tanpa sebarang kerosakan kepada tubuh manusia

Spesifikasi

■ Fungsi Utama: Jammer Genggam Tangan Telefon Mudah Alih

■ Bahan: aloi aluminium

■ Kekerapan Gangguan

- CDMA: 850mHz - 894mHz

- GSM: 925mHz - 960mHz

- DCS: 1805mHz - 1880mHz

- PHS: 1900mHz - 1990mHz

- GPS: 1500mHz - 1600mHz

- WiFi: 2400mHz - 2500mHz

■ Perlindungan Pelindung: 5 hingga 15 meter secara rapi (bergantung kepada keadaan rangkaian pembekal perkhidmatan mudah alih)

■ Voltan yang berfungsi: 110V - 240V / 50Hz-60Hz

■ Output: 12V / 2A

■ Masa Bateri terbina dalam: 1.5h

■ Warna: Kelabu

Kandungan Pakej

■ 1 x Jammer dengan 4 Antena

■ 1 x Penyesuai Kuasa

■ 1 x Pengecas Kereta

■ 1 x Kes Kulit Perlindungan

■ 1 x Tali

■ 1 x Manual Pengguna - Bahasa Inggeris

Ulasan Produk:

Lebih baik lagi, setiap band dapat dikontrol dengan mudah oleh tombol kawalan bank

2. sangat hebat, baik

3. Alat yang hebat! Tiada masalah sama sekali.

4. Ia adalah peranti yang berkuasa. Ia hebat, berfungsi dengan baik. Kini, ia adalah keperluan pekerjaan kami. Sangat bagus!


Sepasang:Jamming Wifi Signal Seterusnya:GPS Jamming

Siasatan