Jammers Wireless Cell Phone

Jammers Wireless Cell Phone

Telefon Mudah Alih dan GPS Jammer - Mini Portable - Sehingga 10 Meter Melindungi Radius Telefon bimbit dan GPS jelajah dijadikan lebih mudah alih dan berpatutan berbanding dengan Telefon bimbit Mudah Alih dan GPS Jammer (GSM, DCS, GPS). Jika anda sakit semua telefon yang hilang atau dikesan di mana-mana ...

Maklumat produk

Telefon Mudah Alih dan GPS Jammer - Mini Portable - Sehingga 10 Meters Melindungi Radius

Telefon bimbit dan genggaman GPS dibuat lebih mudah alih dan berpatutan berbanding dengan Telefon bimbit Mudah Alih baru kami dan GPS Jammer (GSM, DCS, GPS). Jika anda sakit semua telefon yang dimatikan atau dikesan di mana-mana dengan GPS, maka ini adalah alat anti-mata yang sesuai yang anda cari.

Anti-Telefon: Mengirim isyarat radio kuasa rendah untuk memotong komunikasi antara menara sel dan mana-mana telefon bimbit di kedekatannya, Jammer Cell Phone ini sepenuhnya mematikan sebarang isyarat telefon bimbit GSM dan DCS dalam radius 10 meter.

Anti-GPS: Bimbang seseorang telah sengaja memasang tracker GPS di suatu tempat di (atau di bawah) kereta anda untuk mengesan semua pergerakan anda? Ia lebih cenderung daripada yang anda fikirkan, tetapi kini bimbang tidak lagi kerana jammer ini menawarkan radius 10 meter GPS kesambungan yang sempurna, memastikan privasi anda tidak kira di mana anda pergi atau berapa besar kenderaan anda.

Kemudahan Muktamad Dengan saiz kecil dan mudah alih, anda boleh menyimpan peranti ini di dalam saku anda, di dalam beg anda, tersembunyi di bawah kerusi kereta anda, di mana saja! Selain itu, dengan hanya butang hidup / mati dan lampu hijau untuk menunjukkan peranti berfungsi, Telefon Mudah Alih ini dan GPS Jammer adalah kesederhanaan yang terbaik. Anda juga tidak perlu berurusan dengan antena untuk memasang atau menubuhkan apa-apa perisian / konfigurasi, kerana jammer ini siap lurus dari kotak untuk jamming segera dan unjamming.

ciri-ciri

■ jejari perisai berkesan: 5-10m (Bergantung pada isyarat kekuatan di kawasan tertentu)

■ Tiada kemudaratan kepada manusia, mesra alam

■ Mudah untuk memasang dan mengendalikan

■ Ringan, tahan lama

■ Jam GPS dan isyarat telefon bimbit (3G tidak termasuk)

Spesifikasi

■ Pengendalian Frekuensi: CDMA, GSM, GPS

■ Perisai Pelindung:

- CDMA 850mhz-894mhz

- GSM 925mhz-960mhz

- DCS 1805mhz-1880mhz

- PHS 1900mhz-1990mhz

- GPS 1500mhz-1600mhz

■ Kelembapan: 5% -80%

■ Perlindungan Radius: 5-10 meter (bergantung kepada kekuatan isyarat)

■ Warna: Perak

Kandungan Pakej

■ 1 x Telefon Mudah Alih dan GPS Jammer

■ 1 x Bateri

■ 1 x Pengecas Kereta

■ 1 x Pengecas

Ulasan Produk:

1.Menawat hari ini. Perkhidmatan hebat. Jammer Mini Portable ini sama kuat seperti yang dicadangkan dan berfungsi dengan baik.

2. ia berguna, terima kasih atas peranti ini.

3. Ia adalah jenis yang saya cari, jadi saya mendapat satu. Suka sangat!

4. Saiz sempurna, berfungsi seperti yang dijelaskan. Penghantaran luar biasa cepat. Akan dari semula

5. benar-benar hebat, begitu ringan, sangat kecil, tetapi ia benar-benar kuat !!!


Sepasang:Penyekat Perkhidmatan Telefon Selular Seterusnya:Jammers Handy GSM

Siasatan