Peranti Jammer Bergerak 3G

Peranti Jammer Bergerak 3G

Golden 3G Mobile Phone Jammer GPS Blocker dengan Fan Cooling Untuk mencapai keperluan kumpulan besar orang, sekarang produk jammer juga perlu mengejar pengembangan bidang jammer seperti isyarat telefon bimbit, isyarat wifi dan lain-lain . Selain menyekat 2G ...

Maklumat produk

Golden 3G Mobile Phone Jammer GPS Blocker dengan Fan Cooling

Untuk mencapai keperluan kumpulan besar orang, kini produk jammer juga perlu mengejar pengembangan medan jammer seperti isyarat telefon bimbit, isyarat wifi dan sebagainya.

Selain menyekat isyarat mudah alih 2G biasa seperti CDMA GSM DCS dan PCS, jammer telefon mudah alih ini juga memiliki keupayaan menyekat isyarat telefon pintar 3G dan isyarat gps, dan dengan reka bentuk pegang tangan menjadikannya mudah untuk menggunakan gaya jam tangan 3G ini Sekarang datang dengan baik oleh orang. Kesan jempol juga berkuasa kerana ia adalah jammer genggam, yang mana adalah sehingga 15 meter bergantung kepada kekuatan isyarat di tempat terperinci.

Selain itu jammer telefon bimbit 3G ini direka dengan pengecas kereta, yang bertujuan untuk membuat lebih banyak kemudahan untuk pengguna kereta. Sehingga mereka boleh menyekat isyarat telefon bimbit walaupun mereka memandu, benar-benar reka bentuk yang mesra pengguna.

Spesifikasi

■ Mengasingkan lebar jalur isyarat:

- CDMA / GSM (850MHz-960MH)

- DCS / PHS (1805MHz-1990MHz)

- 3G (2110MHz-2170MHz)

- GPS (1500MHz-1600MHz)

■ Bekalan kuasa pensuisan kuasa: 50/60 Hz / AC 100 ~ 240V menghantar kepada DC12V

■ Julat jamming: Radius 5-15M (bergantung kepada isyarat telefon bimbit)

■ Bateri: Bateri Li-ion 1800mA / h

■ Teruskan menggunakan masa: Sekitar 90 minit

■ Jumlah kuasa output: 2W

■ Warna: Emas

Kandungan Pakej

■ Jammer

■ Antena * 4

■ Pengecas AC

■ Pengecas Kereta

Ulasan Produk:

1. sangat baik produk, penghantaran cepat dan berkualiti tinggi.

2. sangat hebat, baik,

3. Lebih daripada yang saya harapkan! Lama bekerja dan berkesan menyekat, memuaskan dengan perkhidmatan dan penghantaran cepat di sini.

4. Baik untuk digunakan. Kes ini mudah dan praktikal. Cukup untuk melindungi peranti jammer saya.

5. Benar-benar hebat dengan fungsi ini jammer telefon bimbit, mahu membeli yang lain, berharap lebih banyak diskaun untuk saya! Giggle.

6. Sangat gembira dengan harga dan memudahkan pesanan saya.

7. produk yang baik untuk harga itu. Saya membeli 10pcs dan habis dijual dalam satu hari, akan kembali untuk lebih, dengan harapan beberapa diskaun.


Sepasang:Alat Scrambler Telefon Seterusnya:Jammers Handy 3G

Siasatan