Jammers Handy 3G

Jammers Handy 3G

Kawalan Jauh Kuasa Tinggi 3G Mobile Jammer Jammer isyarat telefon bimbit jammer untuk menghentikan semua panggilan telefon bimbit yang menjengkelkan, dengan pelbagai khas 30 meter. Jammer isyarat telefon bimbit ini akan menghentikan isyarat pada band DMA, GSM, DCS, dan 3G tanpa menjejaskan ...

Maklumat produk

Kawalan Jauh Kekuatan Tinggi 3G Jammer Telefon Mudah Alih

Jammer isyarat telefon bimbit untuk menghentikan semua panggilan telefon bimbit yang menjengkelkan itu, dengan jarak biasa 30 meter. Jammer isyarat telefon bimbit ini akan menghentikan isyarat pada DMA, GSM, DCS, dan band 3G tanpa mengganggu mana-mana peranti elektronik lain, dan dengan tetapan yang tinggi dan rendah, anda boleh mengubah sejauh mana perlindungan jamming itu. Ini adalah peranti yang sempurna untuk semua kawasan yang memerlukan senyap termasuk bilik mesyuarat, muzium, teater, gereja, bilik darjah, dan lain-lain yang direka untuk sama ada digunakan di atas meja atau tidak ditempatkan sekali.

Item yang hebat untuk kedamaian dan ketenangan, dan boleh didapati dengan harga borong yang sangat rendah.

Spesifikasi

■ Isyarat Telefon Bergerak: CDMA, GSM, DCS, PHS, 3G

■ Mengasingkan Bandwidth Isyarat

- CDMA: 850 - 894Mhz

- GSM: 925 - 960Mhz

- DCS: 1805 - 1880Mhz

- PHS: 1900 - 1990Mhz

- 3G: 2110 - 2170Mhz

■ Radius Jamming biasa: 5 - 30 Meter

■ Kuasa Output Maksimum: 10W (Menetapkan Tinggi), 7W (Rendah Rendah Menetapkan)

■ Keuntungan Antena: 3 dBi

■ Suhu Kerja: -10 ~ +40 deg C

■ Sumber Kuasa: DC 5V

Nota Produk

■ DCS = CDMA 1990

■ Penyejukan Pasif (Sepenuhnya Senyap)

■ Pelarasan julat jam yang tinggi / rendah

■ Meja atau reka bentuk pemasangan siling

Kandungan Pakej

■ Jarum isyarat telefon bimbit

■ Kawalan Jauh

■ Manual Pengguna

■ 4 x Antena

■ Penyesuai Kuasa

Ulasan Produk:

1. penghantaran cepat. Produk yang sangat baik. Saya gembira dengan penghantaran dan komunikasi dan harga. Semoga ia tahan lama.

2. saya perlu tahu sama ada saya membeli barang ini akan mendapat saya di Amerika dan ia akan menyekat pada isyarat sel marah panjang

3. Saya mahu membeli JAMMER TELEFON CELL. Saya ingin tahu jika mungkin saya menghantar peranti ini melalui Hong Kong Post. Jika boleh, saya menyatakan bahawa jumlah nilai yang diisytiharkan pada penerangan produk pada pakej termasuk penghantaran, datang sebagai SAMPLE COMERCIAL atau GIFT lebih rendah daripada U $ 40,00. Ini kerana di Brazil, cukai kastam adalah percuma apabila harga keseluruhan lebih rendah daripada U $ 40,00.

4.can saya mempunyai beberapa jammer bekerja jauh dari 30 meter

5.i penjaga kedai, dan jammer ini dijual dengan baik di kedai saya, saya akan terus memesan di sini. Terima kasih atas perkhidmatan yang banyak.


Sepasang:Peranti Jammer Bergerak 3G Seterusnya:Peralatan Jamming Cell Phone

Siasatan