Kenderaan Kereta GPS Jamming Device

Kenderaan Kereta GPS Jamming Device

Telefon Mudah Alih GPS Jammer - Mini Portable - Sehingga 10 Meters Melindungi Radius Telefon bimbit dan GPS janggut dibuat lebih mudah alih dan mampu dimiliki berbanding sebelumnya dengan Telefon bimbit Mudah Alih baru kami dan GPS Jammer (GSM, DCS, GPS). Sekiranya anda sakit semua telefon yang sedang berjalan atau dikesan di mana-mana ...

Maklumat produk

Jammer Telefon Mudah Alih GPS - Mini Portable - Sehingga 10 Meter Radius Melindungi

Telefon bimbit dan genggaman GPS dibuat lebih mudah alih dan berpatutan berbanding dengan Telefon bimbit Mudah Alih baru kami dan GPS Jammer (GSM, DCS, GPS). Jika anda sakit semua telefon yang dimatikan atau dikesan di mana-mana dengan GPS, maka ini adalah alat anti-mata yang sesuai yang anda cari.

Anti-Telefon: Mengirimkan isyarat radio kuasa rendah untuk memotong komunikasi antara menara sel dan mana-mana telefon bimbit di kedekatannya, Jammer Cell Phone ini sepenuhnya mematikan sebarang isyarat telefon bimbit GSM dan DCS dalam radius 10 meter.

Anti-GPS: Bimbang seseorang telah sengaja memasang tracker GPS di suatu tempat di (atau di bawah) kereta anda untuk mengesan semua pergerakan anda? Ia lebih cenderung daripada yang anda fikirkan, tetapi kini bimbang tidak lagi kerana jammer ini menawarkan radius 10 meter GPS jamming yang sempurna, memastikan privasi anda tidak kira di mana anda pergi atau seberapa besar kenderaan anda.

Kemudahan Muktamad Dengan saiz yang kecil dan mudah alih, anda boleh menyimpan peranti ini di dalam saku anda, di dalam beg anda, tersembunyi di bawah tempat duduk kereta anda, di mana saja! Juga, dengan hanya butang hidup / mati dan lampu hijau untuk menunjukkan peranti berfungsi, Telefon Mudah Alih ini dan GPS Jammer adalah kesederhanaan yang terbaik. Anda juga tidak perlu berurusan dengan antena untuk memasang atau menubuhkan sebarang perisian / konfigurasi, kerana jammer ini sudah siap langsung dari kotak untuk kesesakan segera dan unjamming.

ciri-ciri

■ Radius perisai berkesan: 5-10m (Bergantung kepada isyarat kekuatan di kawasan tertentu)

■ Tiada bahaya kepada manusia, mesra alam

■ Mudah dipasang dan dikendalikan

■ Ringan, tahan lama

■ Jam GPS dan isyarat telefon bimbit (3G tidak termasuk)

Spesifikasi

■ Pengendalian Frekuensi: CDMA, GSM, GPS

■ Perisai Pelindung:

- CDMA 850mhz-894mhz

- GSM 925mhz-960mhz

- DCS 1805mhz-1880mhz

- PHS 1900mhz-1990mhz

- GPS 1500mhz-1600mhz

■ Kelembapan: 5% -80%

■ Perlindungan Radius: 5-10 meter (bergantung kepada kekuatan isyarat)

■ Warna: Perak

Kandungan Pakej

■ 1 x Telefon Mudah Alih dan GPS Jammer

■ 1 x Bateri

■ 1 x Pengecas Kereta

■ 1 x Pengecas

Ulasan Produk:

1. apa julat jejari jimat?

2.baik, akan kembali untuk lebih

3. boleh digunakan di Mexico?

4. sangat mudah alih, seperti telefon bar, mudah digunakan, terima kasih!


Sepasang:Penghalang Rangkaian Wifi Seterusnya:Jammers Penghalang GPS

Siasatan