tentang kami

ShengDa Shiji Co., Ltd. Kami adalah pengeluar utama dan pengeksport Jammers isyarat. Produk kami termasuk Jammers telefon, GPS Jammers, WIFI Jammers, 4G Jammers, Bluetooth Jammers dan Jammers frekuensi lain.

Matlamat kami adalah untuk menyediakan kualiti yang lebih baik, harga yang berpatutan dan perkhidmatan yang amat berkesan untuk pelanggan-pelanggan kami. Oleh itu, kami bersedia untuk bekerjasama dengan rakan-rakan dari seluruh dunia untuk menghadapi cabaran dan peluang-peluang yang dibawa oleh aliran Jammers pintar.

Ditubuhkan pada tahun 2005, lebih daripada 10 tahun pengalaman membuat jammers itu. Syarikat memiliki kilang dan operasi Pusat QC ujian pasukan, terletak di bandar ShenZhen, GuangDong Provience, China.

Untuk mempamerkan produk dan convience kami untuk pelanggan membeli-belah dalam talian, kita membina kedai online kami pada 2009. www.twowill.com

Pengilang dan pedagang khusus dalam penyelidikan, pembangunan dan pengeluaran Jammers isyarat. Semua produk kami mematuhi piawaian kualiti antarabangsa dan dihargai dalam pelbagai pasaran yang berbeza di seluruh dunia.

Kami mempunyai pasukan yang terdiri daripada Jurutera pengalaman teknikal yang kukuh untuk menawarkan perkhidmatan OEM dan ODM untuk pelanggan-pelanggan kami.

Melihat ke hadapan untuk bekerjasama dengan anda.

Kilang kami:

Gudang kami: